Overslaan naar inhoud

Beregening

Home > Beregening

PerfectieIn beregening

A1 Group B.V. staat bekend om haar volmaaktheid in het beregenen van sportaccommodaties, parken en siertuinen. Dit doen wij op een milieubewuste en energiebesparende manier, waardoor de omgeving hier zo min mogelijk last van ondervindt.

Gedurende het proces van adviseren, ontwerpen, aanleggen en onderhouden zorgen wij dat u één aanspreekpunt heeft. Net als u houden wij namelijk van korte lijnen en duidelijke afspraken. Doordat uw vaste contactpersoon alles van uw beregeningssysteem afweet, kunnen wij u snel te hulp schieten in het geval van storing.

Toepassingen

Bel ons voor meer informatie op

Sportparken

Net als uw sporters, wenst u dat uw veld in optimale conditie is om het beste resultaat te bereiken. Dat kan alleen met de jusite beregeningsinstallatie.

Siertuinen

De mooiste buitenparken, hoteltuinen, begraafplaatsen en parken in openbare ruimtes worden door geavanceerde installaties beregend.

Parken

Een prachtige tuin verdient goed gestructreerd onderhoud, met de afgemeten hoeveelheid watertoevoer op het juiste moment.

Diensten

Altijd een passend, milieubewust en energiebesparend advies.
Door goed onderhoud verkleint u de kans op storingen.
Ontwerpplannen klaar?
Aanleggen maar!
24/7 storingsdienst, bereikbaar op 0174 – 670230.

Advies

In een bezoek aan uw (sport)accommodatie en in het aanvullend adviesgesprek laten wij u met diverse installaties kennismaken. Wij kennen verschillende manieren van beregenen en afhankelijk van uw doelstelling wordt de juiste methode gekozen. Zo komen we samen tot de geschikte pompinstallatie voor bijvoorbeeld uw siertuin, hockeyveld of golfbaan. In het advies nemen wij ook mee voor welke waterbron u het beste kunt kiezen: bron-, sloot- of regenwater.
Sproeier
Beregening siertuinen

Aanleg

Na het kiezen van de juiste beregeningsinstallatie en het overeenkomen van een startdatum kunnen de graafwerkzaamheden beginnen. In projecten waar wij met meerdere aannemers te maken hebben, bijvoorbeeld bij de aanleg van een honkbalaccommodatie, starten wij altijd in overleg. Zo wordt de ene keer gestart met het leidingwerk, gevolgd door het aanleggen en monteren van de pompsets en elektravoorziening. Zodra de accommodatie afgewerkt is, worden de sproeiers tot slot op de juiste hoogte geplaatst.

Dit traject kan bij een ander project volledig anders gestructureerd worden. Alles is mogelijk en wordt in overleg met u gedaan. Goed overleg, duidelijke afspraken en communicatie via korte lijnen zijn het allerbelangrijkste en heeft voordelen voor iedereen! Andere aannemers hoeven niet op ons te wachten en door helder te communiceren kunt u zo snel mogelijk uw accommodatie gebruiken waarvoor hij bestemd is. <br

Onderhoud

Uw beregeningsinstallatie is een duurzame investering geweest en daar wilt u graag zo lang mogelijk profijt van hebben. Door periodiek onderhoud houdt u uw beregeningsinstallatie jong en kunnen vroegtijdige slijtages gesignaleerd worden. Het repareren van deze slijtages helpt het verminderen van storingen en goed onderhoud verlengt uiteindelijk de levensduur van uw beregeningssysteem.

Onderhoudscontracten

Per beregeningsinstallatie kan de periode waarin onderhoud vereist is verschillen. Bent u benieuwd naar de optimale onderhoudsperiode voor uw installatie? Dan kunt u via onderstaande button een afspraak met ons maken, waarna u een op maat gemaakt advies toegezonden krijgt.

Pomp beregening
Hockeysproeier

Storing

Van Oosten Beregeningssystemen onderscheidt zich al jaar en dag op het gebied van automatisering in de wereld van beregening. Dit doen wij met veel plezier voor verschillende sportaccommodaties, parken en siertuinen. 

Van Oosten Beregeningssystemen onderscheidt zich al jaar en dag op het gebied van automatisering in de wereld van beregening. Dit doen wij met veel plezier voor verschillende sportaccommodaties, parken en siertuinen. 

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Vraag advies

We maken gebruik van 24/7 service om jou in spoed situaties optimaal van dienst te kunnen zijn. Bel hiervoor naar +31 (0)174 752 550.