Overslaan naar inhoud

Beregening Parken & Siertuinen

Home > Beregening >  Parken & Siertuinen

Zorgeloos genieten van een perfecte tuin

Het gras wordt steeds groener en uw planten bloeien voluit! Een met zorg aangelegde tuin verdient niet minder. Voor elke tuin heeft Van Oosten Beregeningssystemen daarom een passende oplossing: de juiste afgemeten hoeveelheid water op het gewenste moment. Wij hebben verschillende geautomatiseerde sproeisystemen in eigen beheer ontwikkeld om de wateraanvoer te kunnen managen. Zo is het mogelijk dat vakantiegangers tegelijkertijd kunnen genieten op hun vakantieadres én hun eigen tuin goed kunnen onderhouden. Het water wordt nauwkeurig verdeeld naargelang het weer of het seizoen, met een minimum aan waterverspilling.

Besparen

Door middel van een beregeningscomputer kan de beregening ’s nachts plaatsvinden. Dit is extra voordelig voor u, want ’s nachts is er een geringe verdamping en minimale wind. Wij kunnen de installatie zelfs voorzien van een regensensor die de geprogrammeerde beregening automatisch uitstelt indien een X aantal millimeter regen gevallen is.

siertuin beregening besparen
madurodam beregening techniek

Producten en technieken

Van Oosten Beregeningssystemen heeft verschillende sproeisystemen ontwikkeld om de beregening van onder meer (sier)tuinen, parken, hotels, begraafplaatsen en openbare ruimtes te automatiseren. Dit doen wij door gebruik te maken van:

  • Rain Bird sproeiers (computersystemen);
  • Pop-up sproeiers;
  • Toro sproeiers (computersystemen);
  • Grundfos pompen;
  • druppelbevloeiingssystemen;
  • elektra-installaties;
  • voorraadtanks;
  • bronboringen;
  • fonteinen.

Duurzame installaties

Wij snappen heel goed dat u in het park zo min mogelijk terug wilt zien van de installaties en dat u wenst dat de installatie zo lang mogelijk mee gaat. Daarom leggen wij de installaties volledig ondergronds aan. Een bijkomend voordeel is dat vandalen hier niet eenvoudig bij kunnen. Met uw wensen houden wij rekening in alles wat wij doen: het ontwerp, graafwerk, montage en onderhoud. Gedurende het hele traject heeft u één aanspreekpunt bij Van Oosten Beregeningssystemen.

Siertuinen

Onze referenties

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Vraag advies

We maken gebruik van 24/7 service om jou in spoed situaties optimaal van dienst te kunnen zijn. Bel hiervoor naar +31 (0)174 752 550.