Overslaan naar inhoud

Beregening Siertuinen

Home > Beregening >  Siertuinen

Zorgeloos genieten van een perfecte tuin

Het gras wordt steeds groener en uw planten bloeien voluit! Een met zorg aangelegde tuin verdient niet minder. Voor elke tuin heeft Van Oosten Beregeningssystemen daarom een passende oplossing: de juiste afgemeten hoeveelheid water op het gewenste moment. Wij hebben verschillende geautomatiseerde sproeisystemen in eigen beheer ontwikkeld om de wateraanvoer te kunnen managen. Zo is het mogelijk dat vakantiegangers tegelijkertijd kunnen genieten op hun vakantieadres én hun eigen tuin goed kunnen onderhouden. Het water wordt nauwkeurig verdeeld naargelang het weer of het seizoen, met een minimum aan waterverspilling.

Besparen

Door middel van een beregeningscomputer kan de beregening ’s nachts plaatsvinden. Dit is extra voordelig voor u, want ’s nachts is er een geringe verdamping en minimale wind. Wij kunnen de installatie zelfs voorzien van een regensensor die de geprogrammeerde beregening automatisch uitstelt indien een X aantal millimeter regen gevallen is.

siertuin beregening besparen
siertuin beregening techniek

Producten en technieken

Waar wij uw gazon voorzien van een verzonken roterende pop-up sproeier, kiezen wij bij de beregening van uw border voor een nevelsproeier. Voor het vochtig houden van hagen en bloembakken voorzien wij deze van inline druppelslangen of insteekdruppelaars. Omdat iedere tuin anders is, bieden wij op maat gemaakte oplossingen op het gebied van de juiste beregeningspomp en elektra-installatie.

Siertuinen

Onze referenties

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Vraag advies

We maken gebruik van 24/7 service om jou in spoed situaties optimaal van dienst te kunnen zijn. Bel hiervoor naar +31 (0)174 752 550.