Overslaan naar inhoud

Sportvelden

Home > Beregening > Sportvelden

De juiste beregening,de beste resultaten

Om de de speelvelden, banen en renbak in optimale conditie te houden, is het van belang dat deze op een juiste manier beregend worden. Of het nu gaat om het besproeien van uw honkbalveld, golfbaan, hockeyveld of buitenbak, wij ondersteunen u in het maken van de juiste keuze voor de beregeningsinstallatie.

Voetbalveld

Perfectie in beregening van uw (kunstgras) voetbalvelden.

Hockeyveld

Snel en spectaculair hockeyspel op uw (semi-)waterveld.

Tennisbaan

Tennissen op een baan welke
in topconditie is.

Honk/softbalveld

Take me out
to the ball.

Golfbaan

Putten en chippen, precies
zoals u het gepland had.

Manege

Verhoog de prestaties
van paard en ruiter.

Hoe werkt een beregeningsinstallatie?

Een beregeningsinstallatie kan op meerdere manieren bedient worden. Wenst u bijvoorbeeld handmatig te beregenen? Met één draai aan een sleutelcontact kunt u het beregenen starten, erg handig om zo net voor een tennistoernooi het veld vochtig te maken.

Wij kunnen u ook meer zekerheid bieden over de conditie van bijvoorbeeld uw voetbalveld. Met uw tablet of smartphone kunt u namelijk de conditie van het veld of de baan checken. Als het nodig is om extra te bergenen, dan regelt u dat ter plekke met één druk op de knop.

Service en onderhoud

Maar daar houdt het niet op. Zelfs nadat de installatie in gebruik genomen is, staan wij 24/7 voor u klaar. In het geval van slijtage of onverhoopte storing heeft u een vast aanspreekpunt, zo kunnen wij u ervan verzekeren dat wij altijd zo snel mogelijk ter plekke zijn en er zo min mogelijk afgelastingen plaats hoeven te vinden

Milieubewust​

Bij de verschillende manieren van beregenen is het zelfs mogelijk om uit diverse bronnen te putten. Denk hierbij aan leiding- en slootwater, maar ook aan opgeslagen regenwater uit een bassin. U bent helemaal milieubewust bezig als u ervoor kiest om het overtollige water op te vangen en middels drainage af te laten voeren. Dit water kan opgeslagen worden en dienen als bron voor de beregeningsinstallatie.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Vraag advies

We maken gebruik van 24/7 service om jou in spoed situaties optimaal van dienst te kunnen zijn. Bel hiervoor naar +31 (0)174 752 550.