Overslaan naar inhoud

Beregening Golfbanen

Home > Beregening > Sportvelden > Golfbanen

PUTTEN EN CHIPPEN

Een prachtig onderhouden golfbaan door beregening

Iedere golfliefhebber houdt van de rust en het natuurlijke effect dat een golfbaan uitstraalt, echt even ontsnappen aan de drukte van alledag. Het logische gevolg hiervan is dat golf een steeds populairdere sport wordt. Door de toenemende drukte op de golfbaan krijgt het gras dagelijks veel te verduren. Een goede beregeningsinstallatie zorgt dat uw golfbaan in goede conditie en prachtig groen blijft.

De opstelling van de beregeningsinstallatie luistert nauw. Op de meeste golfbanen worden verschillende trajecten beregend en zodra hier overlap tussen ontstaat, kan dit invloed hebben op de groei van het gras. Ook daarin denken wij graag met u mee!

Producten en technieken

Het type beregeningsinstallaties voor golfbanen is onder meer afhankelijk van het ontwerp en het gewenste traject dat beregend dient te worden. Voor dit proces maken wij gebruik van twee merken computergestuurde systemen, te weten Rain Bird en Toro. Daarnaast worden de elektro- en pompinstallaties voorzien van Grundfos meertraps centrifugaal pompen. Bij bronwater wordt gebruikgemaakt van de Grundfos onderwaterpomp en voor beide pompen geldt dat de frequentie geregeld kan worden.

Voetbalvelden

Onze referenties

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Nauwkeurigheid bij de opstelling van de beregeningsinstallatie

Bij de beregening van golfbanen is de opstelling van de sproei-installatie van groot belang. Op de meeste golfbanen worden verschillende trajecten beregend, en het ontstaan van overlap tussen deze gebieden kan invloed hebben op de groei van het gras. Bij A1 Group begrijpen we dit en denken we graag met u mee om ervoor te zorgen dat uw beregeningsinstallatie optimaal is opgesteld, zodat het gras overal gelijkmatig groeit en uw golfbaan er prachtig uitziet.

Uitgekiende beregening voor uw golfbaan

Het beregenen van een golfbaan vereist nauwkeurigheid. Bij A1 Group stemmen we de beregening van uw golfbaan uiterst precies af. We zorgen voor het juiste sproeibereik, de juiste waterhoeveelheid en het juiste sproeimoment, zodat uw golfbaan er altijd strak en egaal uitziet. Met ons hoogwaardige beregeningssysteem bent u verzekerd van een efficiënte en effectieve beregening.

Voorbereid op extreme weersomstandigheden

Extreme droogte kan een uitdaging vormen voor golfbanen. Bij A1 Group hebben we onze beregeningsinstallatie geoptimaliseerd en voorbereid op dergelijke weersomstandigheden. Zo kunt u ook tijdens aanhoudende extreme droogte vertrouwen op een goede beregening en een frisgroene golfbaan. Samen maken we van uw golfbaan een prachtig visitekaartje!

Efficiëntie en gemak met het besturingssysteem

Bij A1 Group begrijpen we dat een goed aangelegde beregeningsinstallatie een essentieel onderdeel is van een sport- en golfcomplex. We hebben ruime ervaring en expertise in het ontwerpen van beregeningsinstallaties voor verschillende ondergronden, zoals natuurgras, kunstgras of gravel. Met ons uitgekiende ontwerp zorgen we ervoor dat uw complex beschikt over een efficiënt en kwalitatief hoogwaardig systeem, wat resulteert in minder waterverbruik en energieverlies.

Vertrouw op A1 Group voor uw beregeningsbehoeften

Of u nu een golfbaan of een sportcomplex heeft, A1 Group heeft de expertise en ervaring om u te voorzien van hoogwaardige beregeningsinstallaties. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw golfbaan of sportcomplex groen, gezond en in topconditie kunnen houden. Vertrouw op ons voor efficiëntie, kwaliteit en klanttevredenheid. Samen zorgen we voor een prachtig beregend terrein waarop u kunt genieten van uw favoriete sport.

Vraag advies

We maken gebruik van 24/7 service om jou in spoed situaties optimaal van dienst te kunnen zijn. Bel hiervoor naar +31 (0)174 752 550.