Overslaan naar inhoud

Golfbanen

Home > Beregening > Sportvelden > Golfbanen

PUTTEN EN CHIPPEN

Een prachtig onderhouden golfbaan door beregening

Iedere golfliefhebber houdt van de rust en het natuurlijke effect dat een golfbaan uitstraalt, echt even ontsnappen aan de drukte van alledag. Het logische gevolg hiervan is dat golf een steeds populairdere sport wordt. Door de toenemende drukte op de golfbaan krijgt het gras dagelijks veel te verduren. Een goede beregeningsinstallatie zorgt dat uw golfbaan in goede conditie en prachtig groen blijft.

De opstelling van de beregeningsinstallatie luistert nauw. Op de meeste golfbanen worden verschillende trajecten beregend en zodra hier overlap tussen ontstaat, kan dit invloed hebben op de groei van het gras. Ook daarin denken wij graag met u mee!

Producten en technieken

Het type beregeningsinstallaties voor golfbanen is onder meer afhankelijk van het ontwerp en het gewenste traject dat beregend dient te worden. Voor dit proces maken wij gebruik van twee merken computergestuurde systemen, te weten Rain Bird en Toro. Daarnaast worden de elektro- en pompinstallaties voorzien van Grundfos meertraps centrifugaal pompen. Bij bronwater wordt gebruikgemaakt van de Grundfos onderwaterpomp en voor beide pompen geldt dat de frequentie geregeld kan worden.

Voetbalvelden

Onze referenties

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Vraag advies

We maken gebruik van 24/7 service om jou in spoed situaties optimaal van dienst te kunnen zijn. Bel hiervoor naar +31 (0)174 752 550.