Overslaan naar inhoud

Beregening Hockeyvelden

Home > Beregening > Sportvelden > Hockeyvelden

Bespaar kosten

Bespaar op kosten door beregening van uw hockeyvelden

Net voor de wedstrijd of in de pauze nog even het hockeyveld beregenen om hem weer in optimale conditie te krijgen, dat is fijn voor de spelers! Indien genoeg water gevallen is en het veld al in de juiste conditie is om te bespelen, dan is het voor u als vereniging handig dat de sproeiers geblokkeerd worden door een begrenzer in de vorm van een beregeningsautomaat. Zo voorkomt u onnodig besproeien van de velden en bespaart u kosten! Dat is nog eens een slimme manier van beregenen van uw hockeyvelden.

Producten en technieken

De hockeyvelden worden aan de buitenkant van het veld voorzien van turbo pop-up sproeiers of van stalen masten met daarop kanonsproeiers. Deze hebben een radius van 40 tot 57 meter. Indien de beregeningscyclus geactiveerd wordt, worden omstanders door middel van een hoornsignaal hierover ingelicht.

Kunstgrasveld beregenen

Tegenwoordig bestaan veel (semi-)watervelden binnen de hockeywereld uit kunstgras. Door de juiste beregening kan voor de beste speelcondities gezorgd worden, wat leidt tot minder blessures bij uw spelers

HOCKEYVELDEN

Onze referenties

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Waarom is hockeyveldberegening belangrijk?

Het beregenen van een hockeyveld vereist maatwerk. Het gaat niet alleen om het juiste moment, maar ook om de juiste hoeveelheid en verdeling van water. Zelfs kleine afwijkingen kunnen ernstige schade aan het veld veroorzaken, wat resulteert in hoge herstelkosten en een verminderde bespeelbaarheid en veiligheid. Een slecht beregend hockeyveld vertraagt het spel, verhoogt het risico op blessures en vermindert het spelplezier. Bovendien draagt de juiste hockeyveldberegening bij aan een langere levensduur van het veld.

Maatwerk beregeningssystemen

Bij A1 Group maken we gebruik van de nieuwste technologieën en bieden we maatwerk beregeningssystemen voor hockeyvelden. In overleg met u kunnen we een eenvoudig of geavanceerd systeem toepassen, afgestemd op uw specifieke behoeften. We werken met hoogwaardige systemen van gerenommeerde merken. Met onze systemen kunt u bijvoorbeeld de beregeningsautomaten bedienen met uw smartphone, voor ultiem gebruiksgemak.

Onze aanpak en diensten

Bij A1 Group luisteren we naar uw wensen en behoeften en komen met een passend voorstel. Onze ervaren specialisten stellen een beregeningsplan op en verzorgen een gedetailleerde offerte. We gaan graag met u in gesprek om ervoor te zorgen dat ons plan naadloos aansluit op uw verwachtingen.

Van ontwerp tot aanleg tot onderhoud

Onze diensten omvatten het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van beregeningssystemen voor hockeyvelden. Of u nu kiest voor onzichtbaar ondergronds sproeiersysteem of volledig geautomatiseerde systemen, wij hebben de expertise om uw project succesvol uit te voeren. Bij A1 Group streven we altijd naar hoge kwaliteit tegen scherpe tarieven. Ons team biedt duidelijk advies, heldere afspraken en snelle, persoonlijke service.

Kies voor A1 Group voor optimale hockeyveldberegening

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze hockeyveldberegeningsservices. A1 Group staat voor kwaliteit, resultaat en klanttevredenheid. Laat ons uw partner zijn in het optimaliseren van de beregening van uw hockeyvelden voor optimale prestaties en spelplezier.

Vraag advies

We maken gebruik van 24/7 service om jou in spoed situaties optimaal van dienst te kunnen zijn. Bel hiervoor naar +31 (0)174 752 550.