Overslaan naar inhoud

Honk-/Softbalvelden
Bergening

Home > Beregening > Sportvelden > Honk-/Softbalvelden

TAKE ME OUT TO THE BALL.

Uw honk- of softbalveld door beregening in topconditie.

Geen enkele honk- of softbalspeler houdt ervan om bij het spel in een plas te staan. Door te beregenen met een interval en sproeiers die snel bewegen, wordt plasvorming voorkomen. Door te beregenen behoudt u de bestaande grasmat, waardoor het zogenaamde ‘zandbak-effect’ voorkomen wordt. Ook blijft de toplaag op deze manier vochtig en worden blessures tot het minimum beperkt.

Producten en technieken

De halfverharding wordt voorzien van verzonken pop-up sproeiers, die bestand zijn tegen het indringen van de toplaag. Zowel voor de wedstrijd als tijdens de pauze is het mogelijk om het beregeningsprogramma op afstand te starten. Daarnaast wordt het gras voorzien van een verzonken beregeningsinstallatie, die ’s nachts volautomatisch de beregening uitvoert.

Gravel beregenen

Bij een gravel honkbalveld is beregenen echt cruciaal, op deze manier wordt namelijk stofvorming op de baan voorkomen. Bij het vochtig houden van de baan letten wij op een gelijkmatige verneveling, want een te droge baan zorgt voor stof en hardheid en een te natte baan kan zorgen voor het ontstaan van plassen.

Honk-/Softbalvelden

Onze referenties

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Vraag advies

We maken gebruik van 24/7 service om jou in spoed situaties optimaal van dienst te kunnen zijn. Bel hiervoor naar +31 (0)174 752 550.