Overslaan naar inhoud

Beregening Honk-/Softbalvelden

Home > Beregening > Sportvelden > Honk-/Softbalvelden

TAKE ME OUT TO THE BALL.

Uw honk- of softbalveld door beregening in topconditie.

Geen enkele honk- of softbalspeler houdt ervan om bij het spel in een plas te staan. Door te beregenen met een interval en sproeiers die snel bewegen, wordt plasvorming voorkomen. Door te beregenen behoudt u de bestaande grasmat, waardoor het zogenaamde ‘zandbak-effect’ voorkomen wordt. Ook blijft de toplaag op deze manier vochtig en worden blessures tot het minimum beperkt.

Producten en technieken

De halfverharding wordt voorzien van verzonken pop-up sproeiers, die bestand zijn tegen het indringen van de toplaag. Zowel voor de wedstrijd als tijdens de pauze is het mogelijk om het beregeningsprogramma op afstand te starten. Daarnaast wordt het gras voorzien van een verzonken beregeningsinstallatie, die ’s nachts volautomatisch de beregening uitvoert.

Gravel beregenen

Bij een gravel honkbalveld is beregenen echt cruciaal, op deze manier wordt namelijk stofvorming op de baan voorkomen. Bij het vochtig houden van de baan letten wij op een gelijkmatige verneveling, want een te droge baan zorgt voor stof en hardheid en een te natte baan kan zorgen voor het ontstaan van plassen.

Honk-/Softbalvelden

Onze referenties

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Optimaliseer je Honkbalveld met professionele beregening van A1 Group

Bij A1 Group begrijpen we hoe belangrijk een perfect onderhouden honkbalveld is voor de prestaties van spelers en de algehele speelervaring. Daarom bieden wij op maat gemaakte beregeningssystemen die speciaal zijn ontworpen om aan de unieke eisen van honkbalvelden te voldoen.

Waarom kiezen voor beregening van A1 Group?

1. Uniforme waterverdeling: Onze beregeningssystemen zorgen voor een gelijkmatige waterverdeling over het hele veld, waardoor kale plekken en overbewaterde gebieden worden voorkomen. Dit resulteert in een consistente en veilige speeloppervlakte.

2. Waterbesparing: Dankzij geavanceerde technologieën zoals weersensoren en vochtigheidsmeters, optimaliseren onze systemen het waterverbruik. Dit bespaart niet alleen water, maar ook kosten op de lange termijn.

3. Duurzaamheid en milieu: Wij maken gebruik van milieuvriendelijke oplossingen en materialen die bijdragen aan een duurzamer beheer van uw honkbalveld. Onze systemen verminderen waterafvoer en voorkomen erosie, waardoor de grasmat en het milieu worden beschermd.

4. Gebruiksvriendelijk: Onze beregeningssystemen zijn eenvoudig te bedienen en te onderhouden. Met onze geautomatiseerde oplossingen kunt u de watergift eenvoudig programmeren en aanpassen aan de weersomstandigheden en het groeiseizoen.

Onze Diensten

  • Ontwerp en Installatie: Wij bieden een volledig geïntegreerde service, van het ontwerp tot de installatie van uw beregeningssysteem. Onze experts zorgen ervoor dat het systeem perfect aansluit op de specifieke behoeften van uw honkbalveld.
  • Onderhoud en Service: Regelmatig onderhoud is essentieel voor de optimale werking van uw beregeningssysteem. Ons team van professionals staat klaar om periodieke controles uit te voeren en eventuele problemen snel op te lossen.
  • Advies en Ondersteuning: Of het nu gaat om het kiezen van het juiste systeem of het optimaliseren van uw bestaande installatie, onze deskundigen staan klaar om u te adviseren en te ondersteunen.


Klanttevredenheid en kwaliteit

Bij A1 Group streven we naar maximale klanttevredenheid door hoogwaardige producten en uitstekende service te leveren. Onze systemen zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan, met minimale storingen en onderhoud. Wij zijn trots op onze reputatie als betrouwbare partner in de sportsector.

Neem contact op

Bent u klaar om uw honkbalveld naar een hoger niveau te tillen met een professioneel beregeningssysteem? Neem dan vandaag nog contact op met A1 Group voor een vrijblijvende offerte en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Vraag advies

We maken gebruik van 24/7 service om jou in spoed situaties optimaal van dienst te kunnen zijn. Bel hiervoor naar +31 (0)174 752 550.