Overslaan naar inhoud

Voetbalvelden

Home > Beregening > Sportvelden > Voetbalvelden

Bespaar kosten

Kosten besparen door beregening van uw voetbalvelden

Om uw voetbalvelden in optimale staat te houden, is beregening van de speelvelden noodzakelijk. Het niet of niet goed beregenen van de velden kan zelfs inhouden dat uw onderhoudskosten hoger uitvallen dan gewenst en dat wil niemand!

Naast besparing van de kosten zorgen wij dat uw beregeningsinstallatie zo is ingesteld dat uw velden in optimale conditie blijven. Door milieubewust te ondernemen wordt bij het installeren van uw beregeningsinstallatie rekening gehouden met het feit dat de installatie zuinig omspringt met het kwalitatief goede water dat wij in Nederland hebben. Een ander belangrijk voordeel is dat u door het behoud van hoogwaarde sportvelden afgelastingen tot een minimum kunt beperken.

Producten en technieken

Op de meeste voetbalvelden plaatsen wij volautomatische beregeningsinstallaties met pop-up sproeiers. Het aantal sproeiers kan variëren van 8 tot 27 sproeiers per voetbalveld. In de ontwerpfase worden alle mogelijkheden toegelicht en wordt u meer verteld over het Toro TriComm systeem.

Kunstgrasveld beregenen

Ons advies is om ook uw kunstgrasveld te beregenen, voornamelijk met het doel om de spelers van uw voetbalteam te sparen. Een goed beregend voetbalveld van kunstgras zorgt namelijk voor een betere balcirculatie en voor minder wrijving.

Voetbalvelden

Onze referenties

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Vraag advies

We maken gebruik van 24/7 service om jou in spoed situaties optimaal van dienst te kunnen zijn. Bel hiervoor naar +31 (0)174 752 550.