Overslaan naar inhoud

Waterbehandeling voor optimale beregening

Home > Beregening >  Waterbehandeling voor optimale beregening

Geavanceerde Waterbehandelings-oplossingen

Het streven naar het beste water voor je tuin is begrijpelijk. Echter, grondwater uit een bron kan een te hoge concentratie ijzer bevatten, wat roestuitslag kan veroorzaken op straatwerk, tegels, muren en beplanting. Bovendien kan overtollig ijzer schadelijk zijn voor beregeningsinstallaties, waarbij leidingen verstopt kunnen raken. A1 Group biedt geavanceerde waterbehandelingsoplossingen, met name ontworpen voor ontijzering van grondwater en ter bescherming van beregeningsinstallaties.

Waterontijzering

Een ontijzeringsinstallatie is aan te raden als het grondwater een te hoge ijzerconcentratie bevat.

Waterontharding

Op maat gemaakte wateronthardingssystemen, afgestemd op uw specifieke watervraag en toepassing

Voordelen van waterbehandeling:

1. Super schoon grondwater:
Onze waterbehandelingssystemen garanderen dat het grondwater dat door de beregeningsinstallatie wordt gepompt van topkwaliteit is.

2. Geen roestaanslag:
Roestuitslag behoort tot het verleden, wat resulteert in een esthetisch aantrekkelijke omgeving zonder de negatieve impact van roest.

3. Optimale werking & langere levensduur:
Voorkom verstoppingen en behoud de optimale werking van uw beregeningsinstallatie, wat leidt tot een langere levensduur van de apparatuur.

4. Eenvoudige integratie:
Onze waterbehandelingsoplossingen kunnen naadloos worden geïntegreerd in het totale beregeningssysteem, waardoor het beheer eenvoudig en effectief wordt.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Vraag advies

We maken gebruik van 24/7 service om jou in spoed situaties optimaal van dienst te kunnen zijn. Bel hiervoor naar +31 (0)174 752 550.