Skip to content

Waterontharding voor bedrijven

Home > Waterontharding voor bedrijven

Op maat gemaaktewateronthardingssystemen

Bij A1 Group begrijpen we dat kalk in uw water een aanzienlijk probleem kan vormen voor uw watervoorziening in bedrijfsomgevingen. Wij bieden op maat gemaakte wateronthardingssystemen die zijn afgestemd op uw specifieke watervraag en toepassing.

Ons team is goed bekend met de gevolgen van hard water voor uw systemen, en we hebben altijd de juiste oplossingen paraat. Of het nu gaat om de productieomgeving, parken, sportvelden of andere bedrijfssectoren, wij begrijpen de impact van kalkafzetting en bieden doeltreffende oplossingen.

Waarom water ontharden?

Onthard water voorkomt kalkafzettingen en verstoppingen, wat de prestaties van uw apparatuur aanzienlijk verbetert. Hierdoor worden onderhouds- en reparatiekosten verlaagd en wordt de levensduur van de apparatuur verlengd.

1. Verhogen productie-efficiëntie:

In sectoren waar waterkwaliteit cruciaal is, biedt waterontharding aanzienlijke voordelen. Het gebruik van onthard of zacht water in productieprocessen verbetert vaak de productkwaliteit en verhoogt de productie-efficiëntie, terwijl de kosten worden verlaagd.

2. Verlaging kosten:

Waterontharding voor bedrijfsmatig gebruik kan leiden tot besparingen op waterverbruik, energiekosten en chemicaliën. Onthard water vereist minder of zelfs geen reinigingsmiddelen, wat resulteert in een verminderd verbruik van deze producten.

3. Verbeteren duurzaamheid:

Bovendien draagt waterontharding bij aan het behalen van duurzaamheidsdoelen van bedrijven. Door waterverbruik te optimaliseren en energie-efficiëntie te verbeteren, verminderen bedrijven hun milieu-impact en versterken ze hun maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Onderhoud en reparatie

Naast het leveren van wateronthardingssystemen, zijn wij gespecialiseerd in het onderhoud en de reparatie van de meeste merken en types waterontharders. Onze systemen zijn gebruiksvriendelijk en vereisen beperkt maar noodzakelijk onderhoud, afhankelijk van de waterbron en het waterverbruik.

Curious about how we can help you?

Ask for advice

We use a 24/7 service to provide you with the best possible service in emergency situations. Call us at +31 (0)174 752 550.