Overslaan naar inhoud

Over A1 Group

Home > Over A1 Group

Onze missie

Consectetur adipisicing elit, seddo eiusmompor incididunt

Visie icon

Onze visie

Consectetur adipisicing elit, seddo eiusmompor incididunt

Onze geschiedenis

Consectetur adipisicing elit, seddo eiusmompor incididunt

A1 Group: De fusie

Van Oosten Beregeningssystemen werd in juli 2016 al overgenomen door A1 Tuinbouwtechniek. Dennis Philippi nam toen de leiding over van Aad van Oosten. Na deze succesvolle overname hebben de bedrijven nu besloten om ‘de samenwerkingen meer diepgang te geven door een fusering’.

Per 1 januari 2020 zijn Van Oosten en A1 Tuinbouwtechniek dan ook onderdeel geworden van A1 Group B.V. Met deze fusie bundelen de bedrijven hun krachten en willen zij hun dienstverlening nog verder optimaliseren.

De handelsnamen Van Oosten Beregeningssystemen en A1 Tuinbouwtechniek blijven gewoon bestaan; klanten kunnen de bestaande contact- en adresgegevens dan ook blijven hanteren zoals zij gewend zijn.
0 +
Opgeleverde projecten
0 +
Tevreden klanten
0 +
Jaar ervaring
Nevelinstallatie tuinbouw
Verduisteringsschermen tuinbouw

Visie A1 Tuinbouwtechniek

A1 Tuinbouw techniek levert en monteert op watergebied complete water technische installaties voor in de tuinbouw. Op het gebied van Scherm installaties levert en monteert het bedrijf alle soorten schermen, zoals horizontale- en verticale installaties en insectengaas. Tenslotte biedt A1 Tuinbouw techniek de oplossing voor de lucht circulatie in de kas, door middel van een verticale of horizontale luchtcirculatie installatie.

Het bedrijf staat de komende jaren voor een verdere maar geleidelijke groei, waarbij de activiteiten wereldwijd verder worden uitgebreid. A1 Tuinbouw techniek moet gezien worden als een professionele en serieuze gesprekspartner op al haar werkgebieden. Waarbij het streven is om een totaalpakket te zijn als het om het assortiment gaat. Kernwaarden zijn oplossingsgericht, ontzorgend, hoge kwaliteit, meedenken en flexibel.

A1 Tuinbouw techniek spant zich in om een moderne werkgever te zijn, met aandacht voor de medewerkers. Daarnaast is een verdere ontwikkeling van de digitalisering speerpunt.

Het bedrijf speelt in op de huidige marktontwikkeling, waaronder duurzaamheid en veiligheid.

 

Komende jaren wil A1 Tuinbouw Techniek zich nog verder ontwikkelen tot een stabiel en gerespecteerd bedrijf in de markt. 

Visie Van Oosten Beregening

Van Oosten Beregening is de specialist in het beregenen van sportaccommodaties, parken en siertuinen. Dat gebeurt op een milieubewuste en energiebesparende manier. Van Oosten adviseert over de systemen, legt deze aan en onderhoudt deze. Het bedrijf staat voor oplossingsgerichtheid maatwerk, kennis van zaken, flexibiliteit en kwaliteit.

Van Oosten gaat de komende jaren voor een geleidelijke groei als totaal installateur voor alle water technische systemen. Digitalisering en duurzaamheid zijn twee speerpunten in de toekomststrategie.

Het bedrijf staat voor een professioneel beleid op het gebied van de medewerkers en wil een moderne werkgever zijn in de ruimste zin des woords. Wet- en regelgeving spelen een belangrijke rol in de opdrachten van Van Oosten. Het bedrijf speelt hier optimaal op in, opdrachtgevers kunnen rekenen op duidelijke en toepasbare adviezen en een dito uitvoering.
Beregeningssysteem
Beregening Hockeyveld

Onze specialisten

Meet the team

Ron Duijvensteijn

Mede eigenaar
about-team1

Dennis Philippi

Technisch Directeur

Marco Prins

Management Director

Bezoek ons

Storing? We zijn 24/7 bereikbaar op +31 (0)174 752 550

Vraag advies

We maken gebruik van 24/7 service om jou in spoed situaties optimaal van dienst te kunnen zijn. Bel hiervoor naar +31 (0)174 752 550.