Overslaan naar inhoud

Buiten schermen
Tuinbouw

Home > Scherming > Buiten schermen

Verlaag de temperatuur in dekas tot enkele graden

Met een buitenscherminstallatie kan de warmte van buitenaf geweerd worden en kan de temperatuur in de kas tot enkele graden worden verlaagd. Hierdoor is het mogelijk voor de teler minder te ventileren, waarmee het energie verbruik gereduceerd kan worden. Daarnaast is een buitenscherm zeer flexibel ten opzichte van krijt en kan de teler altijd op tijd reageren op de wisselende weersinvloeden.

Screen house

De A1 Screen house is de onderbouw van een Venlo kas zonder glas, met rondom waterdichte schermen geïnstalleerd. De gevels van SolarWoven doeken ( water dicht ) en het dek bestaat uit waterdichte lameldoeken. De doeken worden opgehangen aan een licht hellende constructie waardoor er afwatering ontstaat. In open stand ontstaat er door de lamellen een klein doek pakket waardoor het gewas maximaal wordt blootgesteld aan het buitenleven. Wanneer de weersomstandigheden dit niet toe laten kun je het gewas maximaal beschermen tegen weersinvloeden. Het is de ideale oplossing voor het beschermen en afharden van perkplanten, jonge planten en bomen.

Buiten schermen

Onze referenties

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Vraag advies

We maken gebruik van 24/7 service om jou in spoed situaties optimaal van dienst te kunnen zijn. Bel hiervoor naar +31 (0)174 752 550.