Overslaan naar inhoud

Horizontale scherming

Home > Scherming > Horizontale scherming

Uw kas voorzien van eenhorizontale scherminstallatie

Uw teelt is beïnvloedbaar door de temperatuur en het licht in uw kas. De temperatuur en tevens lichtinval is te reguleren met een horizontale scherminstallatie. De temperatuur van buitenaf kan invloed hebben op uw teelt, daarom is het van belang dat de temperatuur in de kas op een continu niveau is.

Energie scherminstallatie

Om het energie verbruik in de kas te reduceren wordt er veelal gewerkt met energie scherm installaties. Deze schermen zijn er in verschillende variaties, zeer transparante om toch maximaal daglicht binnen te laten, en wat diffusere varianten om toch de scherpste instraling weg te kunnen schermen. Deze varianten zijn ook prima in combinatie onder elkaar toe te passen, voor zowel het beperken van zoninstraling als een hogere energie besparing.

Scherm-installatie

Scherminstallatie

Een diffuus lichtbeeld en of schaduw creëert u met een horizontale scherminstallatie boven uw teelt. Het hoeveelheid lichtinval in de kas is belangrijk voor het groeien en bloeien van de teelt. Daarnaast zijn er ook open klimaat doeken beschikbaar, wat resulteert in een koeler klimaat in de kas. Deze schermdoeken creëren een gelijkmatiger klimaat/ lichtbeeld voor in uw kas, wat uiteindelijk resulteert in een gelijkmatige groei van het gewas.

Verduistering schermen

Met verduistering schermen creëert de kweker maximale controle over de cyclus van dag en nacht, waardoor het mogelijk is jaarrond te telen met een optimale en constante kwaliteit.Daarnaast bieden deze schermen ook een zeer hoge energie besparing.

Licht reductie schermen

De regelgeving rond het gebied van lichtuitstoot wordt wereld wijd steeds strenger. Tegenwoordig is dit type scherm niet meer weg te denken uit de belichte teelt door natuurlijk de wettelijke regelgeving die inhoud dat de lichtuitstoot beperkt dient te worden, daarnaast is het ook uitermate geschikt is door zijn hoge energie besparingswaarde.

Horizontale scherming

Onze referenties

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Vraag advies

We maken gebruik van 24/7 service om jou in spoed situaties optimaal van dienst te kunnen zijn. Bel hiervoor naar +31 (0)174 752 550.