Overslaan naar inhoud

Ventilatie

Home > Ventilatie

Een eersteklas ventilatiesysteem voor uw teelt

Naast de temperatuur beheersen met de juiste scherminstallatie, kan een ventilator ook bijdragen aan het juiste klimaat in uw kas. A1 Tuinbouwtechniek adviseert, levert en monteert diverse soorten ventilatiesystemen. De ventilatoren dragen bij aan een beter kasklimaat voor uw teelt en zijn bestand tegen zware klimatologische omstandigheden, zoals hoge temperaturen.

Verticaal luchtcirculatiesysteem

Met de Verti-Fan belast u uw gewas niet. De verticale luchtbewegingen worden gemaakt doordat een ventilator die de lucht gecontroleerd naar beneden transporteert. De ventilator wordt boven in uw kas gemonteerd en hier wordt een plastic slurf aan bevestigd. De lucht uit de Verti-Fan, verspreidt zich over de grond en stijgt langzaam naar boven. Tevens kan het verticale luchtcirculatiesysteem geïnstalleerd worden om koude lucht bij de luchtramen weg te nemen en het gewas onderin te koelen. Bekijk de brochure van de Verti-Fan.

Gestuurde ventilatie- en circulatiesysteem

Met een gesloten schermdoek ventileren en ontvochtigen met een gestuurd ventilatie- en circulatiesysteem? Dat is mogelijk met de Airmix. Het ventilatie- en circulatiesysteem zuigt lucht boven het gesloten scherm vandaan en blaast dit in uw teeltruimte onder het schermdoek. Het systeem kan ook werken als horizontaal circulatiesysteem, hierdoor is de Airmix multifunctioneel. U kunt uw teelt gestuurd ventileren. Bekijk de brochure van de Airmix.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Vraag advies

We maken gebruik van 24/7 service om jou in spoed situaties optimaal van dienst te kunnen zijn. Bel hiervoor naar +31 (0)174 752 550.