Overslaan naar inhoud

Pompen en waterunits
Tuinbouw

Home > Watertechniek tuinbouw > Pompen en waterunits

De juiste gefiltreerde hoeveelheid water

In uw kas kan gebruik gemaakt worden van één of meerdere pompen, die water pompen vanuit een waterbassin, watersilo of sloot. De waterpompen van A1 Group laten uw teelt groeien en bloeien. Aan de waterpomp kan een waterunit toegevoegd worden, zodat de gehele watertechniek compleet is.

A1 Tuinbouwtechniek is leverancier van diverse merken en type pompen. Indien u een specifieke pomp nodig heeft neem dan contact met ons op. De waterunits worden op de wensen van de klant ontwikkeld. Indien wij uw pomp en/of waterunit hebben geleverd en geïnstalleerd kunt u rekenen op 24/7 service en onderhoud.

Waterunit

Een waterunit zorgt dat de juiste hoeveelheid water uit het waterbassin of de watersilo wordt gepompt. Het water wordt door de waterunit gefilterd, op smaak en op temperatuur gebracht voordat het naar uw gewas toegaat.

Autofill

De Autofill zorgt voor het aanmaken van de A/B-bakken vanuit vloeibare meststoffen. De voordelen van de Autofill zijn onder andere : Nauwkeurigheid, Veiligheid en Flexibiliteit. De Autofill is leverbaar tot 12 meststoffen, daarnaast twee sporenelementen, 4 x AB-sets en eventueel 4 x zuur/loog.

Compostthee

In samenwerking met de Gezond Groep hebben wij diverse op maat units ontwikkeld en gerealiseerd. Compostthee is de natuurlijke aanpak van het nieuwe telen. De Compostthee is een waterig extract vol met micro-organisme, waarin zowel bacteriën en/of schimmels dominant kunnen worden ingezet. Dit is voor elk tuinbouwbedrijf toepasbaar na een bodemvoedselweb onderzoek (nul- situatie).

Pompen en waterunits

Onze referenties

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Vraag advies

We maken gebruik van 24/7 service om jou in spoed situaties optimaal van dienst te kunnen zijn. Bel hiervoor naar +31 (0)174 752 550.