Overslaan naar inhoud

Waterunit
Tuinbouw

Home > Scherming > Pompen en waterunits > Waterunit
Een waterunit is een belangrijk onderdeel van de tuinbouwsector en wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat planten de juiste hoeveelheid water krijgen om optimaal te groeien en te gedijen. Het systeem werkt door water uit een waterbassin of watersilo te pompen en het te filteren, op smaak te brengen en op de juiste temperatuur te brengen voordat het naar de planten wordt geleid.

Van cruciaal belang

Het gebruik van een waterunit in de tuinbouw is van cruciaal belang om te zorgen dat planten de juiste hoeveelheid water krijgen en om verspilling te voorkomen. Een waterunit zorgt ervoor dat water efficiënt wordt gebruikt en dat planten alleen worden bewaterd wanneer dat nodig is. Dit kan helpen om de kosten van water te verminderen en het milieu te beschermen.

Water van hoge kwaliteit

De waterunit werkt door het water uit het waterbassin of de watersilo te pompen en het door verschillende filters te leiden om onzuiverheden en deeltjes te verwijderen. Vervolgens wordt het water op de juiste temperatuur gebracht en op smaak gebracht voordat het naar de planten wordt geleid. Dit zorgt ervoor dat het water van hoge kwaliteit is en vrij van schadelijke stoffen die de planten kunnen beschadigen.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Vraag advies

We maken gebruik van 24/7 service om jou in spoed situaties optimaal van dienst te kunnen zijn. Bel hiervoor naar +31 (0)174 752 550.