Overslaan naar inhoud

Gietboom
Tuinbouw

Home > Scherming > Watergeefsystemen > Gietboom
Gietbomen zijn een handige oplossing voor het efficiënt begieten of bespuiten van grote oppervlaktes in lage gewassen, zoals bladgroenten en snijbloemen, binnen de tuinbouw. Deze machines zijn beschikbaar in zowel handbediende als volledig automatische varianten en zijn ideaal voor telers die grote oppervlaktes moeten bewateren of bespuiten.

Alle mogelijkheden

Er zijn meerdere mogelijkheden bij het gieten of spuiten en de installatie kan tot wel 200 meter kaslengte aan. De compacte constructie zorgt voor weinig schaduw en er is geen waterslangpakket nodig. De gietboom is gemakkelijk te bedienen en bij storing schakelt de complete installatie uit. Deze installatie is gebouwd conform de CE norm (machinerichtlijn), wat de veiligheid van de gebruiker waarborgt.

Weinig verspilling

De gietbomen zijn ontworpen met hoogwaardige materialen en zijn onderhoudsarm. Door de gelijkmatige verdeling van het water kunnen optimale resultaten worden bereikt. Daarnaast biedt de machine de mogelijkheid om tot 70 cm van de achterwand van de kas te spuiten of gieten. Dit zorgt ervoor dat het water gemakkelijk bij de gewassen komt en er zo min mogelijk verspilling is.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Vraag advies

We maken gebruik van 24/7 service om jou in spoed situaties optimaal van dienst te kunnen zijn. Bel hiervoor naar +31 (0)174 752 550.