Overslaan naar inhoud

Twinolgevel schermen
Tuinbouw

Home > Scherming > Verticale scherming > Twinolgevel schermen

De tuinbouw is een veeleisende sector en het regelen van de temperatuur in de kas is van groot belang voor de groei en ontwikkeling van de teelt. Om deze reden bieden leveranciers van rolgevel scherminstallaties ook de mogelijkheid om met een twinrolgevel scherminstallatie verschillende temperaturen te creëren.Temperatuur regelen per afdeling

Een twinrolgevel scherminstallatie maakt het mogelijk om de teelt in afdelingen of vakken te verdelen en de temperatuur afzonderlijk te regelen. Dit biedt u de mogelijkheid om de perfecte groeiomstandigheden te creëren voor uw teelt, afhankelijk van de specifieke behoeften van elke afdeling. Of u nu verschillende soorten teelt heeft die elk andere groeiomstandigheden vereisen of u tijdens bepaalde perioden meer of minder verwarming nodig heeft; met een twinrolgevel scherminstallatie bent u verzekerd van maximale flexibiliteit en controle over de temperatuur in uw kas.

Bevestiging en besturing

Een twinrolgevel scherminstallatie bestaat uit twee delen doek en één motor. Hierdoor kunt u het scherm in twee delen bedienen, waardoor u de temperatuur in de verschillende afdelingen afzonderlijk kunt regelen. Het scherm is eenvoudig en snel te bedienen, of dit nu handmatig of met behulp van een besturingssysteem wordt gedaan.

De tuinbouw is een veeleisende sector en het regelen van de temperatuur in de kas is van groot belang voor de groei en ontwikkeling van de teelt. Om deze reden bieden leveranciers van rolgevel

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Vraag advies

We maken gebruik van 24/7 service om jou in spoed situaties optimaal van dienst te kunnen zijn. Bel hiervoor naar +31 (0)174 752 550.