Overslaan naar inhoud

Rolgevel schermen
Tuinbouw

Home > Scherming > Verticalescherming > Rolgevel schermen

Bij A1 Group begrijpen we de essentiële rol van rolgevelschermen in de tuinbouw voor het nauwkeurig regelen van de temperatuur en het licht in kassen. Als uw betrouwbare partner bieden wij hoogwaardige rolgevelschermoplossingen die perfect aansluiten bij uw behoeften en de specifieke eisen van uw teelt.

Optimaliseer het Klimaat en Lichtbeheer in uw Kas

Onze rolgevelscherminstallaties zijn ontworpen om de lichtuitstoot te beperken en het kasklimaat optimaal te beheersen. Hierdoor profiteert u niet alleen van een betere gewasgroei, maar ook van aanzienlijke energiebesparingen. Met onze rolgevelschermen kunt u de lichtintensiteit minimaliseren en uw kas effectief verduisteren, waardoor u de perfecte omgeving creëert voor uw gewassen.

Flexibele Bevestiging en Besturing

Bij A1 Group bieden we diverse bevestigings- en besturingsmogelijkheden voor rolgevelschermen. Onze deskundige teamleden werken nauw met u samen om te bepalen welk systeem het beste past bij uw specifieke situatie. Of u nu een breedkap kas heeft of een andere kasopstelling, wij hebben de oplossing voor u.

Dekrolscherm: Optimaal voor Breedkap Kassen

Voor breedkap kassen raden wij ons dekrolscherm aan. Dit geavanceerde schermsysteem biedt uitgebreide sturingsmogelijkheden, zodat u het scherm zowel twee- als enkelzijdig kunt gebruiken. Onze rolgevelscherminstallatie wordt binnen aan de gevel bevestigd en kan eenvoudig handmatig worden bediend of geïntegreerd worden met een geavanceerd besturingssysteem. .

Twinrolgevelscherm: Optimaal voor Gedifferentieerd Klimaatbeheer

Naast dekrolschermen biedt A1 Group ook twinrolgevelschermoplossingen aan. Met dit innovatieve systeem kunt u verschillende temperatuurzones in uw kas creëren door de teelt in afzonderlijke afdelingen of vakken te verdelen. Onze twinrolgevelscherminstallatie bestaat uit twee delen doek die worden aangedreven door één motor, waardoor u volledige controle heeft over het klimaat in elke zone. Bekijk onze twinrolgevelscherm-pagina voor meer informatie.

Onze Expertise, Uw Succes

Bij A1 Group staan we bekend om onze expertise en toewijding aan het leveren van hoogwaardige rolgevelschermoplossingen. Onze schermen kunnen worden geïntegreerd met de klimaatcomputer van uw kas, waardoor u het beheer van uw teelt verder kunt optimaliseren.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze rolgevelschermen uw tuinbouwactiviteiten naar een hoger niveau kunnen tillen. Samen vinden we het perfecte systeem dat voldoet aan uw specifieke behoeften en helpt bij het realiseren van uw groeiambities.  

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Vraag advies

We maken gebruik van 24/7 service om jou in spoed situaties optimaal van dienst te kunnen zijn. Bel hiervoor naar +31 (0)174 752 550.