Overslaan naar inhoud

Verticale scherming

Home > Scherming > Verticale scherming

Licht en temperatuur van binnen en buiten optimaliseren

Een verticale scherminstallatie zorgt voor een beheersbare temperatuur en het licht in de kas. De bekendste verticale scherminstallatie is een rolgevelscherminstallatie, welke binnen de kas rondom is bevestigd. Daarnaast om meerdere vlakken of afdelingen in de teelt te creëren kan een twinrolgevelscherm geïnstalleerd worden. Als variant op de twinrolgevelinstallatie, met drie in plaats van twee doeken is een triorolgevelscherm. Ook buiten kan een verticale buitenrolgevel zorgen om de warmte van buiten tegen te houden.

Rolgevel scherminstallatie

Het licht en de temperatuur in de kas regelt u met een rolgevel scherminstallatie van A1 Tuinbouwtechniek. De rolgevel scherminstallatie wordt binnen aan de gevel bevestigd. De scherminstallatie kan handmatig of door middel van een besturingssysteem bediend worden.

Twinrolgevel scherminstallatie

Verschillende temperaturen in de kas met een twinrolgevel scherminstallatie. Uw teelt wordt met een twinrolgevel scherminstallatie in afdelingen of vakken verdeeld, om de temperatuur afzonderlijk te regelen. Een twinrolgevel scherminstallatie bestaat uit twee delen doek met één motor.

Triorolgevel scherminstallatie

De teelt telen in verschillende fases in de kas met een triorolgevel scherminstallatie van A1 Tuinbouwtechniek. De triorolgevel scherminstallatie bestaat uit drie delen doek en wordt met twee motoren aangedreven. Hierdoor is het mogelijk om uw installatie sneller op te kunnen rollen.

Buiten rolgevelscherm installatie

De temperatuur in de kas constant houden met een buiten rolgevelscherm. Een buiten rolgevelscherm wordt aan de buitengevel van uw kas bevestigd en wordt vaak in combinatie met een buitenbovenscherminstallatie toegepast. Met een buiten rolgevelscherm wordt de warmte van buitenaf geweerd en kan de temperatuur in de kas tot enkele graden in worden verlaagd. In de bloemen- en plantenteelt wordt veel gebruikgemaakt van een buiten rolgevelscherm.

Verticale scherming

Onze referenties

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Vraag advies

We maken gebruik van 24/7 service om jou in spoed situaties optimaal van dienst te kunnen zijn. Bel hiervoor naar +31 (0)174 752 550.